Skip to content
FREE DELIVERY FOR ORDERS OVER €150 IN FINLAND / ORDERS BEFORE 3 PM WE TRY TO SHIP THE SAME DAY
FREE DELIVERY FOR ORDERS OVER €150 IN FINLAND / ORDERS BEFORE 3 PM WE TRY TO SHIP ON THE DAY

Sylvania Group sai hopeaa EcoVadis-vastuullisuusarvioinnissa

 

Sylvania Groupille on myönnetty hopeinen EcoVadis-sertifikaatti

Se on osoitus vankkumattomasta sitoutumisestamme kestävään kehitykseen ja vastuullisiin liiketoimintatapoihin. Tämä saavutus kuvastaa sitoutumistamme positiivisen vaikutuksen tekemiseen ympäristöön ja yhteiskuntaan.

Olemme ylpeitä tästä tunnustuksesta, joka vahvistaa jatkuvat pyrkimyksemme asettaa ympäristöystävällinen toimintatapa etusijalle. EcoVadis-sertifikaatin saaminen ei ole meille vain virstanpylväs, vaan symboli lupauksestamme näyttää esimerkkiä vihreämmän ja kestävämmän tulevaisuuden tavoittelussa.

Nostimme viime vuodesta luokitusta hienosti pronssista hopeaan. Kun kehitämme uuden tuotteen ja palvelun, käytämme kestäviä toimintatapoja saadaksemme optimaaliset valaistusratkaisut ja minimoimme ympäristövaikutukset. Käytämme kattavia jätteen- ja energiansäästöprotokollia, joihin kaikki yrityksemme työntekijät osallistuvat ja jotka ulottuvat toimintamme kaikkiin osa-alueisiin.

Uskomme, että vastuullinen liiketoiminta ja yhteiskunnan hyvinvointi ovat tiiviisti yhteydessä toisiinsa. Tehtävämme on tuoda teknologia, luovuus ja innovaatiot yhteen tuotteidemme, palveluidemme ja työntekijöidemme avulla, ja näin parantaa energiatehokkuutta ja vastuullisuutta sekä edistää hyvinvointia.

EcoVadis-vastuullisuusarviointi

EcoVadis on kestävän kehityksen arviointijärjestelmä, jonka osa-alueina arvioidaan ja pisteytetään ympäristötoimet, työ- ja ihmisoikeuksiin liittyvät asiat, eettisyys ja vastuulliset hankinnat. Pisteet kuvaavat yrityksen kestävän kehityksen hallintajärjestelmän laatua arviointihetkellä. Arviointi on voimassa vuoden kerrallaan. Saadun pistemäärän perusteella yritykselle myönnetään pronssi-, hopea- kulta- tai platinamitali. Vuonna 2007 perustettu EcoVadis on arvioinut yli 75 000 yritystä 160 maassa ja 200 eri toimialalla. EcoVadiksen arviointimenetelmä perustuu yritysvastuuraportoinnin kansainvälisesti hyväksyttyihin periaatteisiin, kuten Global Reporting (GRI) -ohjeistoon, YK:n Global Combat -aloitteeseen ja ISO 26000 -standardiin.

Next article Choose LEDs correctly, replace fluorescent lamps