Siirry sisältöön
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSILLE SUOMESSA / ENNEN KLO 15 TILATUT PYRIMME LÄHETTÄMÄÄN SAMANA PÄIVÄNÄ
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSILLE SUOMESSA / ENNEN KLO 15 TILATUT PYRIMME LÄHETTÄMÄÄN PÄIVÄNÄ

LUMENLEDILLE ON MYÖNNETTY AVAINLIPPU MERKKI

Olemme iloisia ilmoittaessamme, että Lumenled Verkkokaupalle on myönnetty arvostettu Avainlippu-merkki. Tämä tunnustus heijastaa sitoutumistamme korkeaan laatuun, kotimaiseen valmistukseen ja vastuulliseen liiketoimintaan.

Avainlippu on symboli suomalaisesta osaamisesta, ja sen myöntäminen meille vahvistaa, että tuotteemme täyttävät tiukat laatukriteerit. Tämä merkki erottaa meidät kilpailijoista ja antaa asiakkaillemme varmuuden siitä, että valitessaan Lumenledin he tekevät paitsi laadukkaan myös kotimaisen valinnan.

Lumenled Verkkokauppa sai alkunsa visionäärisestä halusta muuttaa valaistusalan maisemaa tarjoamalla innovatiivisia ja korkealaatuisia valaistustuotteita. Yritys perustettiin vuonna 2021 ja sen juuret ovat vahvasti syvällä intohimossa luoda valaistusratkaisuja, jotka parantavat asiakkaidensa elämänlaatua.

Lumenled Verkkokaupan perustamisvaiheessa tavoitteena oli tarjota asiakkaille enemmän kuin pelkkää valoa. Yritys oli sitoutunut tarjoamaan energiatehokkaita, visuaalisesti houkuttelevia ja teknologisesti edistyksellisiä valaistusratkaisuja. Alussa kohtasi monia haasteita, mutta sitoutuminen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen toimi ohjenuorana yrityksen kasvaessa.

Yksi Lumenled Verkkokaupan keskeisistä päätöksistä oli panostaa korkealaatuisiin komponentteihin. Tämä päätös ei ainoastaan tukahduttanut kansainvälisen kilpailun haasteita vaan myös vahvisti yrityksen identiteettiä kotimaisena toimijana, joka arvostaa laadukasta suomalaista työtä.

Vuosi vuodelta Lumenled on laajentanut valikoimaansa vastaamaan erilaisten asiakkaiden tarpeisiin aina kotitalouksista suurten yrityskohteiden valaistusratkaisuihin. Innovatiiviset tuotteet ja tinkimätön sitoutuminen laatuun ovat tehneet Lumenled Verkkokaupasta arvostetun toimijan valaistusalan markkinoilla.

Tänä päivänä Lumenled Verkkokauppa jatkaa alkuperäistä visiotaan tarjota asiakkaille parasta laatua, kotimaista palvelua ja kestäviä valaistusratkaisuja. Yrityksen tarina on inspiroiva esimerkki siitä, miten vahva intohimo ja sitoutuminen voivat luoda menestyksekkään liiketoiminnan, joka valaisee kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti asiakkaidensa arkea.

Kiitämme teitä tuesta ja luottamuksesta, jotka ovat mahdollistaneet tämän merkittävän saavutuksen. Jatkamme sitoutumistamme tarjota laadukkaita valaistusratkaisuja ja edistää kotimaista liiketoimintaa.

Tilaamalla lumeled.fi-verkkokaupasta tuet suomalaista yrittäjyyttä.