Siirry sisältöön
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSILLE SUOMESSA / ENNEN KLO 15 TILATUT PYRIMME LÄHETTÄMÄÄN SAMANA PÄIVÄNÄ
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSILLE SUOMESSA / ENNEN KLO 15 TILATUT PYRIMME LÄHETTÄMÄÄN PÄIVÄNÄ

Lumenled Oy

Tervetuloa verkkokauppaamme, missä yhdistyy pitkäaikainen kokemuksemme LED-valaistuksesta ja sitoutumisemme tarjota laadukkaita valaistusratkaisuja. Olemme ylpeitä siitä, että olemme puhtaasti 100% kotimainen perheyritys, ja kotimaisuus on meille arvo, jota vaalimme. Valikoimamme kattaa maailmanlaajuisesti tunnetut brändit, jotka edustavat huippulaatua ja innovatiivista tekniikkaa.

Erikoislamppujemme joukosta löydät energiatehokkaita vaihtoehtoja, jotka tuovat mukanaan tyylikkyyttä ja persoonallisuutta tilaasi, olipa tarpeesi sitten tunnelmallinen design-valaisin, tehokas työpistevalo tai ulkovalaistus. Olemme koonneet valikoimamme vastaamaan erityyppisiin valaistustarpeisiin, ja sitoudumme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun.

Autamme mielellämme niin yksityisiä kuin julkisen sektorin asiakkaita löytämään parhaat LED-lamput ja -valaisimet tarpeisiinsa. Selaa verkkokauppaamme ja löydä laaja valikoima LED-lamppuja ja -valaisimia eri tarpeisiin. Tiimimme kokeneena asiantuntijana on valmis auttamaan sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat LED-valaistusratkaisut.

Valitsemalla meidät kumppaniksesi tuet samalla kotimaista yritystoimintaa ja saat laadukkaat valaistusratkaisut luotettavalta toimittajalta.

Kiitos, että valitset kotimaisen vaihtoehdon kanssamme!