Siirry sisältöön
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSILLE SUOMESSA / ENNEN KLO 15 TILATUT PYRIMME LÄHETTÄMÄÄN SAMANA PÄIVÄNÄ
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSILLE SUOMESSA / ENNEN KLO 15 TILATUT PYRIMME LÄHETTÄMÄÄN PÄIVÄNÄ
Taloyhtiö tai kiinteistöyhtiö: olisiko aika uusia valaistusta?

Taloyhtiö tai kiinteistöyhtiö: olisiko aika uusia valaistusta?

Taloyhtiö tai kiinteistöyhtiö: olisiko aika uusia valaistusta?

Hyvin suunniteltu ja toteutettu valaistusratkaisu palvelee sekä asukkaiden viihtyvyyttä että turvallisuutta – ja siinä samalla ennen kaikkea yhtiön rahapussia. Lue, miten valaistuksen toteutus onnistuu kanssamme.

 

Tulevaisuus voi näyttää valoisammalta myös energiakustannusten suhteen

 

Asuin- ja liikekiinteistöissä tulee harvoin mietittyä, miten moneen asiaan valaistus vaikuttaakaan. Hetkellisesti riittää, että olemassa oleviin lamppuihin saa valon. Mutta kuinka paljon nykyinen valaistus rohmuaa sähköä? Vastaako valaistus kiinteistön käyttäjien tarpeita? Voisiko uusilla valaistusratkaisuilla saada aikaan paremman lopputuloksen ja vieläpä entistä alemmilla energiakustannuksilla?

Asia kannattaa ehdottomasti ottaa tarkasteluun.

Ykkösperustelu valaistuksen uusimiselle on energiansäästö. Valaisimet ovat kehittyneet lähivuosina paljon, ja nykyiset LED-lamput vievät vain murto-osan siitä energian määrästä, jonka perinteiset hehkulamput ahmaisevat. Isossa kiinteistössä ero voi olla jopa tuhansia euroja vuodessa. Jos aiemmat valaisimet ovat palvelleet jo vuosikymmenien ajan, ne eivät todennäköisesti ole energiatehokkuudeltaan ihan terävintä kärkeä.

Ammattilaisen suunnittelema valaistusratkaisu on sekä hyvännäköinen että toimiva. Edustavakin rakennus näyttää huomattavasti paremmalta oikein valaistuna, ja toisaalta yksinkertaiseenkin kiinteistöön saa tyylikästä ilmettä tarkkaan mietityllä valaistuksella. Riittävä valo tuo myös turvallisuutta, niin kiinteistön ulko- kuin sisäpuolellakin. Hyvin suunniteltu valaistus ei häikäise, vaan ajaa asiansa niin kuin pitääkin.

On myös ilahduttava plussa, jos lamppuja ei tarvitse olla vaihtamassa joka viikko jossain päin kiinteistöä. Kun kokonaisuus toteutetaan laadukkailla ja kestävillä tuotteilla, ne tuovat vaivattomuutta arkeen.

Edellinen uutinen PARAS AIKA MUUTOKSEEN ON ... NYT LAMPPUKIELTO 2023: LEDVANCEN EU-YHTEENSOPIVAT LED-RATKAISUT